RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Дощові Різдво та Новий рік: синоптик дав прогноз на зимові свята

Зимові свята в Україні, а саме обидва Різдва (25 грудня та 7 січня), а також Новий рік будуть не по-зимовому теплими – у ці дні також очікуються дощі.

Про це в коментарі "Апострофу" розповів народний синоптик Станіслав Щедрін.

За його словами, погода по декадах грудня та в першій декаді січня мало чим відрізнятиметься. Не лише сильних морозів, а й морозів, як таких, годі й очікувати.

Читайте також: В Україні на зміну холодам прийде аномальне тепло: погода на тиждень

"Вся перша декада грудня буде з відлигами. Температура по всій Україні буде від +3 до + 6 починаючи вже з 7 грудня і до 20 включно. Після 20-го трішки стане прохолодніше, але знову ж таки не до сильних морозів. Тобто мінімально -7 на півночі і +5 на півдні країни – з 25 по 30 грудня, у тому числі і на Різдво, буде саме така погода. Щоправда буде трішки снігу", - каже Щедрін.

Він також зазначив, що сама новорічна ніч буде також не вельми зимовою.

"Із 31 грудня і по 10 січня також буде теплий не по-зимовому період. В середньому по Україні буде від -4 морозу на півночі до +3 на півдні", - говорить синоптик.

Він також додав, що саме до середини грудня в Україні прогнозуються рясні дощі.

Раніше ми писали, що уже у середу, 7 грудня в Україні очікується суттєве потепління – у більшості областей йтиме мокрий сніг та дощ, а температура повітря буде переважно плюсовою.