RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

На замітку жінкам: п'ять помилок, які можуть зруйнувати шлюб

Знайти кохання - дуже складно, але втратити - справа зовсім нескладна. Тому дуже важливо зберігати її і оберігати, уникаючи найпростіших помилок, здатних зруйнувати шлюб.

Експерти розповіли, на що потрібно звернути увагу, щоб зрозуміти, що шлюб може дати тріщину.

Читайте також: Сумісність у шлюбі: як її розрахувати за датою народження

Зокрема, час щось міняти, якщо ви:

1) критикуєте кожну дрібницю у своєму чоловікові

Мудра жінка вміє заплющувати очі на дрібні вади чоловіка, яка сама ж і обрала. Вона може акуратно звернути увагу на помилки, але не "пиляти", змушуючи його почуватись жахливо.

2) копіть образи

Потрібно одразу сказати чоловікові, що сталося, чому це може завдати болю та як це виправити. Коли ж образи збираються, вони вириваються назовні в самий невідповідний момент. Чоловік може подумати, що жінка дуже злопам'ятна.

3) не терпіть поразки у суперечках

Це теж дуже неправильно. Дуже важливо не сперечатися з тих питань, у яких чоловік компетентніший (дозвольте йому це). Нехай він сам вирішує, який автомобіль потрібно купити, в якому одязі зустрітися з друзями і таке інше. Чоловікам не подобається бачити у своїх дамах суперників.

4) опікуєте його, як мама

О, жінки частенько цим грішать! Мудра дружина довірятиме своєму чоловікові і не зловживає опікою чи контролем. Чоловікові потрібна свобода: періодично це просто необхідно.

5) сидіть у телефоні, коли чоловік поряд з вами

Експерти в один голос говорять про те, що це перша ознака катастрофи, що насувається. Не віддавайтеся гаджету в той час, як можете розпитати у чоловіка про його справи, мрії та настрої.

Раніше "Апостроф" розповідав, які жіночі імена несуть негатив і загрожують своїм володаркам нещасливим шлюбом.