RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Їм загрожує нещасливий шлюб: шість жіночих імен, які несуть негатив

Жінки з деякими іменами, ніби створені для щасливої родини, створення затишку в будинку та милих дітлахів – на той час інші імена можуть негативно вплинути на своїх власниць.

Про це повідомляє "Апостроф".

Галина

Жінки з цими іменами прагнуть приділяти свій час як своїй сім'ї, так і професійному розвитку. Однак, якщо Галині доведеться вибирати, вона воліє присвятити свій час другому. Самореалізація та кар'єрне зростання допомагають відчувати носійниці імені себе у своїй тарілці.

Читайте також: Без кільця на пальці: імена жінок, які ризикують не вийти заміж

Дар'я

Жінки з цими іменами швидко закохуються, але також можуть і охолонути до свого обранця. У пошуку "того самого" Дар'я може часто міняти партнерів, проте заміж не поспішає вийти. Ближче до зрілого віку, Дар'я таки погоджується узаконити стосунки, але це не заважає їй фліртувати з іншими чоловіками та привертати до себе увагу.

Катерина

Катерина прагне бути лідером у сім'ї, у неї сильний характер і вона ніколи не дозволить поганих висловлювань у свій бік. Жінка з цим ім'ям недовірлива і ревнива може постійно підозрювати в чомусь чоловіка, що згодом йому набридне.

Каріна

Жінка з цим ім'ям яскрава, розкута та ексцентрична. Вона любить бути в центрі уваги, швидко знаходить собі партнера і вважаючи, що це кохання всього його життя, часто рано виходить заміж. Розбіжності та конфлікти можуть виникнути через небажання Карини підтримувати затишок у будинку.

Марина

Для Марини любов і взаємини найважливіше. Вона може постійно змінювати чоловіків у пошуках коханого, але її романи найчастіше швидко закінчуватимуться, а сімейне життя набридає.

Ольга

Носії цього імені люблять красу, розкіш і достаток, а ось перетруджувати себе вони при цьому не хочуть. Ольга прагне вийти заміж за забезпеченого чоловіка, при цьому вона може поступитися своїм принципам чи почуттям. У той же час, жінка з цим ім'ям – лідер за вдачею, але вона також потребує ласки, ніжності та похвали.

Раніше ми писали, жінкам, з якими іменами часто щастить.