RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Мокрий сніг, дощ і не тільки: найближчими днями в Україні очікуються погодні "гойдалки"

У четвер, 8 грудня, на українців очікують погодні "гойдалки". Прогнозується, що у різних частинах країни буде йти мокрий сніг, дощ, нависатимуть сірі хмари, а в деяких областях навіть вийде сонце.

Такий прогноз на своїй сторінці у Facebook дала синоптикиня Наталка Діденко.

"У четвер, 8 грудня мокрий сніг очікується у центрі та на сході України. У південних областях країни місцями дощ. На півночі та на Вінниччині - щільні постфронтальні хмари. А в західних областях без опадів та з сонячними проясненнями. Вітер поступово стихатиме, залишиться рвучким лише в східній частині", – написала вона.

Щодо температур, то синоптикиня порадувала заходом до України теплого повітря, завдяки якому у четвер по всій території країни темпертара буде близько "нуля", а вдень на півдні та в Криму температура повітря підніметься до +9…+14 градусів.

"У Києві в четвер буде хмарно, опадів не передбачається. Температура повітря коливатиметься поблизу нуля", – повідомила Діденко.

А от на вихідні та в понеділок, 12 грудня, за прогнозами синоптикині, має потепліти до +4…+8 градусів.

Як повідомляв "Апостроф", російські окупанти чекають морозів для продовження своєї загарбницької кампанії в Україні, тоді як погода взимку обіцяє бути "м'якою" з відлигою та дощами.