RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Після різкого похолодання до України повернеться аномальне тепло: названо дати

Після відчутних заморозків на початку грудня уже незабаром в Україні очікується суттєве потепління - 10 та 11 грудня температура повітря у деяких регіонах сягне 14 градусів, а також литимуть дощі.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на дані радару ventusky.com.

Всі температури денні, станом на 11:00.

Читайте також: Окупантів доведеться топити у зимовій багнюці: народний синоптик дав прогноз на три місяці

Так, у суботу, 10 грудня найхолодніше буде на заході України, там температура триматиметься у межах 0...+1 градусів. Це не стосується Закарпатської області - там стовпчики термометрів піднімуться до +8 градусів. На півночі країни термометри покажуть +2...+5 градусів і приблизно такою ж буде температура і на сході країни. Найтепліше буде у центрі країни - до +10 гарусів та традиційно на півдні України - там повітря прогріється аж до +12 градусів. Дощі очікуються майже по всій території України, а саме - на заході, півночі, частково у центрі на півдні.

У неділю, 11 грудня, подекуди стане ще тепліше. Температура на заході залишиться незмінною - близько нуля градусів, а на півночі знизиться до +2 градусів. При цьому, на сході суттєво потеплішає. Так, у Донецькій та Луганській областях термометри покажуть +5 градусів. У центрів та на півдні потеплішає до +14 градусів. Дощі цього дня накриють частину півночі, захід і південь і поступово розповсюдяться по всій Україні. На північному заході можливий сніг.

Раніше ми публікували прогноз синоптиків на зимові свята.