RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Як боротися з пилом у будинку: лайфхаки від досвідчених господарок

Досвідчені господині дали дієві поради у боротьбі з пилом, що не втомлюється осідати на всіх поверхнях оселі. Є спеціальні прийоми, які дозволять витрачати на цю справу значно менше часу.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Як просушити сирий погріб або підвал в холодну пору року: корисні лайфхаки

Навіть фанати чистоти можуть втомитися від постійного наведення порядку. Однак, дотримуючись певних правил, це заняття стане в радість і тим, хто від нього не в захваті.

Правила боротьби з пилом

Часте прибирання пилососом

Якомога частіше прибирайте за допомогою пилососа. Це дозволить зменшити кількість пилу на всіх предметах загалом. Для таких випадків варто придбати робот-пилосос. Він вирішить цю проблему швидко, а від вас вимагається лише натиснути кнопку "Пуск".

Вологість повітря

Вологість повітря допоможе забезпечити такий пристрій як зволожувач. Він має неодмінно має бути у кожній оселі. Одна з його ключових функцій - "промивання" повітря.

Кондиціонер для прання

Під час прибирання пилу з поверхонь варто використовувати кондиціонер, який забезпечить антистатичний ефект. Завдяки цьому пил не буде затримуватися на полицях, а осідатиме на підлогу.

Слід приготувати розчин, взявши одну столову ложку кондиціонера на літр теплої води. Зволоженою ним ганчіркою треба пройтися по всіх полицях.

Раніше "Апостроф" писав про лайфхаки, які зменшують вогкість у квартирі.