RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Кролик не пробачить: які подарунки не варто дарувати на Новий рік 2023

Напередодні Нового року багато хто починає метушиться і ламати голову над тим, що подарувати своїм близьким. Є безпрограшний варіант, який буде актуальним в умовах війни в Україні – теплий одяг, ліхтарики, павербанки, але також варто пам'ятати про презенти, які, на думку астрологів, можуть принести нещастя в дім.

Що краще не дарувати своїм рідним, розповідає "Апостроф".

Читайте також: Підготовка до Нового року: що потрібно зробити, поради

Так, на Новий рік краще не дарувати носові чи будь-які інші хустки, оскільки вважається, що це до сліз. Крім того, не можна дарувати свічки, рушники, капці - астрологи вважають, що такі предмети можуть спричинити смерть власника.

Спиртне також не рекомендується презентувати, щоб в отримувача подарунка не виникло проблем зі здоров'ям. У той же час, подарований порожній гаманець вважається символом розорення. Статуетки птахів також провісники всього найгіршого, а живі тварини - до смутку та депресії.

Астрологи також рекомендують звернути увагу на вбрання новорічної ночі – вдало підібраний образ задобрить господаря року.

На думку дизайнерів, для святкування року Чорного Водяного Кролика не варто вдягати вбрання з тваринним принтом, особливо з хижаками. А фанатам шуб варто відмовитися від виробів із хутра кролика.

Раніше ми писали, як створити чарівну атмосферу для дитини напередодні новорічних свят.