RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Аномальна зима: до кінця тижня в Україні очікується до +15 градусів тепла

Цьогорічна зима в Україні аномальна - у грудні тепло, немов у жовтні. Незабаром на українську територію знову прийде атмосферний циклон разом із опадами, вологістю й високою температурою повітря.

Про прогноз погоди в Україні повідомив синоптик Ігор Кібальчич.

Погода в четвер, 15 грудня

У багатьох регіонах Правобережжя очікуються опади у вигляді снігу й дощу. Середня нічна температура повітря коливатиметься на рівні від -5 до нуля градусів, а денна близько -1+4 градуси. Водночас вітер переважатиме південний / південно-східний, 7 - 12 м/с з поривами місцями до 15 - 20 м/с.

Читайте також: Аномальне тепло та сильні морози: народний синоптик дав прогноз погоди на зиму

Погода в п'ятницю, 16 грудня

На більшості територій України утримається нестійка погода з опадами й південно-східним вітром зі швидкістю 5-10 м/с. Стовпчик термометра поступово повзтиме вгору: вночі прогнозується -2+3 градуси, а вдень від нуля до +5 градусів (у південних регіонах до +11 градусів).

Погода на вихідні, 17-18 грудня

В Україну продовжить надходити вологе й тепле повітря, тому погода буде аномально теплою для грудня і дощовою. Наприклад, уночі повітря прогріватиметься до +5 градусів, удень до +11 градусів, а в південній частині країни навіть до +15 градусів. Вітер прогнозується переважно південний, 5-10 м/с.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що синоптик спрогнозував погоду на зимові свята в Україні.