RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Вже не 2-3 тижні: Арестович розповів, коли може закінчитись війна в Україні

Бойовії дії в повномасштабній російсько-українській війні почнуть втрачати інтенсивність з середини літа 2023 року, однак це може бути й швидше, якщо російський диктатор Путін помре.

Про це заявив радник Офісу президента Олексій Арестович.

На його думку, є три ймовірні варіанти, коли бойові дії у війні почнуть затухати: середина літа 2023, початок зими 2023 або ж раптова смерть Путіна, коли у РФ нарешті зосередяться на внутрішній політиці.

Читайте також: Західні аналітики оцінили ризики вторгнення армії Білорусі до України

"Чекаємо на загасання бойових дій із середини літа. Якщо прилетять "чорні лебеді", це зможе зрушити або на три місяці раніше, або продовжити на три-чотири місяці до осені, до наступної зими", - сказав Арестович.

Під "чорними лебедями" він має на увазі можливу смерть кремлівського глави.

"Чорні лебеді" – це якщо Путін помре у квітні, то у квітні все й закінчиться. Зрушить із середини літа на два-три місяці. Ось така логіка. Це не прогноз, це просто логіка процесу. Як можна пророкувати? Адже це не аналітична площина, це припущення. Це класичний "чорний лебідь", тож це може бути припущення, але точно не прогноз", - наголосив радник.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення РФ Олексій Арестович постійно повторював вислів про закінчення війни через 2-3 тижні. Це стало справжнім мемом, який популяризувався в соцмережах.

Раніше "Апостроф" повідомляв, чому російський диктатор Путін настільки зациклений на Бахмуті.