RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Чорний та білий списки: що можна і не можна дарувати на Новий рік-2023

Наступний 2023 рік проходитиме під "керівництвом" Чорного Водяного Кролика й експерти проаналізували енергетику цієї тварини, щоб скласти список безпечних подарунків на Новий рік.

"Апостроф" пише, що категорично заборонено дарувати на це свято, а що навпаки, навіть вітається.

Не даруйте золоті прикраси та вироби, адже Чорний Кролик - джерело стихії Води, головним антагоністом якої є Вогонь.

Читайте також: Зарплата помножиться вдвічі: як привабити удачу у 2023 році простим ритуалом у новорічну ніч

Тому експерти радять не дарувати в першу чергу нічого пов’язаного з цим предметом. Наприклад, золоті прикраси. Також не варто дарувати речі, в яких багато металу, так як стихія Води погано поєднується з такими матеріалами.

Якщо вам дуже хочеться зробити такий подарунок, то краще купити або виготовити прикраси з дерева, глини, кераміки самостійно. Тут вони вже будуть досить добре поєднуватися з енергією Кролика. Вони привернуть щастя, любов і позитив в життя людини, якій ви їх подаруєте.

Існує асоціація зі стихією Кролика – Водою. На цей Новий рік краще дарувати одяг чорного, синього, бірюзового, зеленого кольорів. Ні в якому разі не можна дарувати одяг з червоним, помаранчевим відтінком. Й вдягати такий одяг на Новий рік також не можна.

Якщо ви хочете зробити комусь послугу, подаруйте йому щось легке, що нагадує про літо – футболку, шапку, кросівки тощо.

Кролик любить подорожувати, тому можна подарувати близькій людині, другу або родичу путівку на курорт.

Кролик любить, коли люди дарують один одному домашніх тварин на Новий рік. Звичайно, цей подарунок потрібно попередньо схвалити й бути на сто відсотків впевненим, що людина насправді хоче цю тварину і буде піклуватися про неї.

Також можна подарувати картину, на якій є зображення моря, річки, водоспаду, риби чи лісу. Не слід дарувати картину з зображенням гір чи хижих звірів.

Але найкращий подарунок на рік кролика - це статуетка або зображення кролика. Також можна подарувати фігурку жаби, слона, черепахи. А ось зображення й фігурки дракона та хижаків тварин краще сховати до іншої нагоди.

Нагадаємо, раніше ми писали, коли найкраще ставити вдома ялинку та прикрашати її. Виявляється, не всі дати вважаються сприятливими для цього.