RU  UA  EN

Вівторок, 25 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

24 червня

Всі новини

Святвечір з дощами: синоптик дала прогноз на 24 грудня

В Україні цього року багато вірян святкуватимуть Святвечір за європейським стилем 24 грудня - у день, коли в багатьох регіонах пройдуть дощі, а стовпчик термометра показуватиме аномально високі градуси.

Про прогноз погоди на Святвечір розповіла синоптикиня Наталка Діденко.

Циклон з атмосферними фронтами наблизиться до західних кордонів країни, тому опади в західних регіонах можуть бути рясні. Також дощі очікуються в північних областях, на Вінничині й Одещині.

Читайте також: Сухо і з плюсом: якою буде погода в новорічну ніч

На сході, півдні та в центрі України 24 грудня переважатиме суха погода, однак вологість можуть збільшуватиме тумани.

"Повсюди в Україні напередодні Різдва очікується тепла погода - впродовж завтрашнього дня +2+7 градусів, у південній частині +4+9, в Криму до +11 градусів", - зауважила Наталка Діденко.

Щодо погоди в столиці, то в Києві також прогнозується дощ і помірний південно-західних вітер з нічною температурою на рівні +2 градуси, а денною до +4 градусів. Однак уже на Різдво, 25 грудня, у Києві буде невеличке похолодання, тому дощ перетвориться на сніг.

"Хто готуватиме кутю завтра, хто 6-го січня, кожен вирішує для себе і своєї родини. Головне, що ми всі все одно разом, де б ми, українці, зараз не були, ми знаємо, що для нас головне, і що із найкращими на світі ЗСУ, з чудовими людьми, під Божою опікою, з Богом та світлом у серці наше Різдво завжди з нами!" - наголосила синоптикиня.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які страви обов'язково мають бути на столі у Святвечір та що вони означають.