RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Що стримує РФ від нового наступу на Україну: розвідка назвала головний чинник

У найближчому майбутньому Росія навряд чи зважиться на новий наступ углиб України, оскільки російських окупантів стримує брак боєприпасів.

Про це повідомила військова розвідка Міністерства оборони Великої Британії у Twitter.

Читайте також: Росія вивела в Чорне море 11 кораблів: у ЗСУ оцінили ризики нового обстрілу

"Вразливість нинішньої оперативної схеми Росії полягає в тому, що навіть просте ведення оборонних операцій уздовж протяжної лінії фронту потребує значної щоденної витрати снарядів та ракет", - йдеться у повідомленні.

За даними військової розвідки Великої Британії, хоч Росія і збільшила особовий склад своїх військ за допомогою "часткової" мобілізації, країна-терорист навряд чи збільшила запаси артилерійських боєприпасів настільки, щоб вистачало на проведення великомасштабних наступальних операцій.

Крім того, російське військове командування, ймовірно, обмежило далекобійні ракетні атаки по інфраструктурі в Україні приблизно один раз на тиждень, оскільки кількість крилатих ракет також обмежена.

Раніше ми писали, 24 грудня, у суботу, російські окупанти здійснили черговий теракт у центрі Херсона - ворог обстріляв місто, внаслідок чого загинули щонайменше п'ять людей, ще 20 людей поранено.