RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Без виїзду за кордон і можна навіть пенсіонерам: водіям в Україні готові платити 50 тисяч

В Україні шукають водія на повну зайнятість категорії СЕ для міжнародного та регіонального вантажоперевезення. На роботу можуть взяти студента, пенсіонера, людину з інвалідністю або ветерана АТО/ООС. Пропонується від 20 тисяч до 50 тисяч гривень, залежно від виконаної роботи.

Відповідна вакансія розміщена на популярному порталі з пошуку роботи.

Читайте також: 100 тисяч гривень на місяць плюс премії: українським водіям запропонували прибуткову роботу

Офіс компанії знаходиться у Львові.

Водію пропонують офіційне працевлаштування для довготривалої співпраці, а також стабільні та своєчасні виплати зарплати. На маршруті проводиться стажування з оплатою, а обслуговування та ремонт авто здійснюється на власному СТО підприємства.

Від водія просять мати відповідні документи для здійснення рейсів - водійське посвідчення з наявністю категорії СЕ, картка водія, особиста медична книжка і код 95 для міжнародників. Також треба вміти їздити по тахографу, добре орієнтуватись на місцевості і знати українські та європейські дороги.

Водночас вітаються досвід роботи водієм вантажівок від року та стаж.

До обов'язків входить: вантажоперевезення машинами компанії, контроль завантаження авто, підтримка машини в належному стані, а також робота з документами: видаткові накладні, шляхові та маршрутні листи, ТТН, CMR.

Раніше ми писали, що у Києві на роботу для сім'ї особистим водієм шукають людину з власним легковим авто. Готові платити до 45 тисяч гривень на місяць.