RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Командувач ООС перевірив готовність Київщини відбивати атаки ворога: відео

На Київщині підрозділи Збройних Сил України відпрацювали готовність до протидії диверсійно-розвідувальним групам (ДРГ) ворога.

Про це повідомили в пресслужбі Командування Об'єднаних Сил ЗСУ.

Командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив, як проходило відпрацювання практичних навичок українських військових у ситуації, коли за легендою противник намагався висадити тактичний повітряний десант, щоб захопити важливий державного об’єкта.

Читайте також: Ми готуємося: у ДПСУ розповіли про ситуацію на кордоні з Білоруссю

"Підрозділи Збройних Сил України у взаємодії з підрозділами Національної гвардії України здійснили знищення транспортних гелікоптерів у повітрі та нанесли вогневе ураження по передовому загону, який намагався захопити відповідний плацдарм для подальших дій", – сказав Сергій Наєв.

Для здійснення вогневого ураження ДРГ українські захисники провели маневр артилерії, подолавши водну перешкоду за допомогою ПТС-2 та паромних переправ.

еж вдосконаленню практичних навичок та умінь нашого особового складу немає. Командири будуть продовжувати зазначене тренування і в подальшому для доведення дій підлеглих до автоматизму", – наголосив командувач Об’єднаних Сил ЗСУ.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російська ДРГ зробила спробу прориву на Сумщині.