RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Як правильно провести старий рік та зустріти новий: важливі поради

За кілька днів до Нового року у людей з'являється унікальна можливість вирішити наболілі питання в сім'ї і на роботі, очистити карму і вступити в новий рік зі свіжою енергією, з нового листа.

Експерти розповіли, як пише "Апостроф", як розрахуватися з нематеріальними боргами та підготуватися до постановки нових цілей.

Перед святами потрібно встигнути побути наодинці з собою, проаналізувати минулий рік, позбутися старих і непотрібних речей, купити нових, приділити час близьким, сформулювати найпотаємніше бажання.

Читайте також: Магія грошей: новорічний ритуал, який допоможе розбагатіти

У новорічну ніч, під кожен удар годинника, потрібно подумки повторювати своє найпотаємніше бажання. Після того, як його повторили 12 разів, а звук останнього удару ще висить у повітрі — закрутіть енергетичну вирву, представивши, як енергія очікування, передчуття і радості збирається в келиху.

Зробивши ковток, подумки перенаправте цю енергію в серцеву чакру, тримаючи листочок із бажанням у лівій руці. Його потрібно носити з собою перші 12 днів року, а вранці 13 січня покласти в ємність із водою, додати крапельку улюблених парфумів та прибрати на 12 годин у морозилку. Перед сном запаліть свічки та поставте ємність розморожуватися. Це стане символом того, що "крига скресла".

Перші 12 днів року впливають на те, якими будуть наступні 12 місяців. Важливо зберегти правильний настрій та кожен день опрацьовувати один із найважливіших аспектів життя.

1 січня

Присвятіть цей день спілкуванню з сім'єю і заново визначтеся з цілями цього року.

2 січня

Зателефонуйте тим, кого не встигли привітати з Новим роком, згадайте старих друзів, з ким кілька років не бачилися, поговоріть із ними.

3 січня

Цього дня можна і потрібно уявити собі радість, проте це має бути не просто фізична насолода - увімкніть розслаблюючу музику, зробіть медитацію.

4 січня

Зробіть перший крок до здійснення мрії, налаштуйтеся на результат. Бажання люблять активні дії та реальні справи, а не абстрактні плани.

5 січня

Сьогодні можна витратити гроші на себе, відвідати перукарню чи сауну, щоб відчути себе свіжою та оновленою людиною.

6 січня

Час стратегічного планування. Потрібно скласти чіткий план реалізації мрії та обговорити його з близькими, оскільки вони можуть дати слушну пораду.

7 січня

Цей день потрібно присвятити сім'ї. Можна зробити щось по дому, тільки обов'язково з радістю та ентузіазмом.

8 січня

День творчості. Займіться разом з дітьми ліпленням, малюванням, аплікацією або створіть кулінарне диво. Якщо у вас немає дітей, сходіть у гості до друзів, у кого вони вже є. Принесіть їм цікаві подарунки та гарний настрій.

9 січня

День для початку нової дієти чи позбавлення від шкідливих звичок.

10 січня

Найкращий час для налагодження стосунків. Проаналізуйте відносини, які складаються не зовсім вдало і сформулюйте варіанти зміни ситуації. Купуйте подарунки, даруйте радість та посмішки тим, кого хочете бачити поряд протягом року.

11 січня

Чітко визначте собі, що потрібно відпустити зі свого життя. Призвіть чотири стихії, щоб очиститися від негативної енергії. Зробіть символічне "поховання": напишіть на папері - це енергія Землі - що ви б хотіли забути. Спалить листок, віддаючи весь негатив до рук Вогню. Здуйте і дозвольте Повітрю забрати ваші думки. Робіть це над проточною водою.

12 січня

Знайдіть талісман, який би нагадував про бажання та плани. Купуйте те, що відповідає внутрішнім відчуттям. Покладіть талісман, разом із бажанням, під подушку в ніч на Старий новий рік і повірте в диво.

Нагадаємо, раніше ми писали як залучити удачу в 2023 році простим ритуалом у новорічну ніч.