RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

ЗСУ звільнили селище на Луганщині: відео та карта

Військові спеціального підрозділу KRAKEN та 92 окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка взяли штурмом ще одне селище Луганської області. Йдеться про населений пункт Новоселівське Сватівського району.

Про це повідомляється у Telegram-каналі підрозділу.

Читайте також: Контрнаступ уже триває, результат ми скоро отримаємо - Борислав Береза

Там зазначили, що силами штурмових груп за підтримки артилерії й важкої техніки спецпідрозділу KRAKEN та сил 92 ОМБр здійснили вогневий наліт на окуповане селище Новоселівське.

"В ході штурму ворога було вибито з населеного пункту, противник зазнав втрат у техніці та особовому складі, частину окупантів було взято в полон", – йдеться у повідомленні.

Наразі селище контролюється українською армією, свідчить інтерактивна онлайн мапа DeepStateMapLive бойових дій, яка дає можливість слідкувати за змінами лінії фронту.

Раніше повідомлялося, що окупанти продовжують ведення наступальних дій на Лиманському та Бахмутському і намагаються покращити тактичне положення на Куп’янському та Авдіївському напрямках, хоча у той же час українські воїни за добу ліквідували 690 військовослужбовців РФ.