RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Якою буде погода у перші дні Нового року: прогноз на січень

Та частина зими, що була у 2022 році стала аномальною через погоду. Тенденцію до аномально високої температури повітря прововжить і прийдешній 2023 рік, зокрема, 1 січня стовпчик термометра підніматиметься до +14 градусів в Україні.

Про прогноз погоди повідомила синоптик Наталка Діденко.

1 січня в Україні буде чутно подих весни, адже температура повітря протягом дня становитиме +8+14 градусів, а в східній частині країни +4+9 градусів. До того ж про весну нагадає і рвучкий вітер західного напрямку.

Читайте також: Нічого собі подарунок: яка погода чекає на українців у новорічні вихідні

У столиці України, у Києві, новорічна ніч буде так само теплою від +4 до +6 градусів, а перший день нового року стовпчик термометра покаже всі +12 градусів.

"Ми - живемо, будемо обов'язково зустрічати Новий рік, без зайвої пишноти, але обов'язково з радістю, надією і абсолютною вірою в Перемогу України. Просто ворогам нашим одвічним ніяк не зрозуміти, що щодня, чим вони більше казяться, проростають з наших сердець молоді, ніжні, але найміцніші на світі пагінці українського дерева життя - коріння, стовбуру і крони України. З вірою в Україну - в Новий рік!" - резюмувала Наталка Діденко.

Раніше "Апостроф" показував карту погоди в українських містах на Новий рік.