RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

З прийдешнім Новим роком: привітання для найменших

Новорічні свята цього року видалися важкими для українців, але ми сподіваємося, що 2023 рік принесе нам перемогу. Незважаючи на тривогу та гіркоту, які відчувають дорослі, діти мають отримати відчуття свята та казки.

"Апостроф" зібрав гарні новорічні привітання для малечі.

Моє яскраве та улюблене сонечко! Вітаю тебе з найтаємничішим та найулюбленішим святом — Новим роком! Хочу, щоб твої найзаповітніші бажання обов'язково справдилися. Мрію, щоб мій найулюбленіший хлопчик виріс міцним, здоровим і щасливим.

***

Моє кохане малятко! Ось потихеньку, практично навшпиньки, до нас підкралося чудове зимове свято — Новий рік! Я знаю, що ти на нього дуже чекав. Нехай ці чудові новорічні дні подарують тобі чудову казку, залишать подарунок та виконають усі побажання!

***

Синочок, з прийдешнім Новим роком! Я бажаю тобі, щоб Дід Мороз виконав твоє бажання, про яке ти написав йому у своєму листі. Нехай тебе поцілують усі новорічні сніжинки, які падають зараз на вулиці, а також подарують тобі щастя та удачу!

***

Моя дорога крихітка, ось казковий і красивий Новий рік вирішив залетіти і до нашого віконця. Бажаю тобі у ці святкові дні, щоб Дід Мороз обов'язково прийшов до нас у гості та залишив для тебе найдивовижніші подарунки. Я прошу ангелів, які захищають тебе, оберігати мою дівчинку не лише наступного року, а й усі наступні роки.

Читайте також: Поменше тарілок: як правильно прикрасити новорічний стіл 2023 року

***

Маленька, сьогоднішньої ночі у твоє життя загляне справжня казка. Вона залишиться погостювати в тебе кілька чарівних годин і зробить новорічне свято найщасливішим і найяскравішим. Будь здоровою, щасливою та слухняною. Нехай твоя найкрасивіша усмішка осяює наш будинок щодня!

***

З новорічними святами вітаю вас, мої любі! Весь рік ви були хорошими і слухняними, тому заслужили подарунки від нас та Діда Мороза. А ще на вас чекають наші щирі побажання — заслужених перемог у новому році, здоров'я, неймовірних чудес, радості та удачі!

***

Мої улюблені діти! Який же прекрасний Новий рік! Хочу привітати вас із цим чудовим святом! Нехай у вашому житті буде радість, чудові сонячні дні та неймовірні пригоди! Нехай виповнюються всі ваші заповітні мрії, а ваш щасливий сміх постійно звучить у нашому домі!

***

Мої улюблені дітлахи! Від щирого серця вітаю вас з магічним і таким довгоочікуваним святом — Новим роком! Нехай він принесе вам щастя, справжню дружбу та море солодощів. Знаю, що добрий Дідусь Мороз та веселий Сніговик залишать для вас під ялинкою найкращі подарунки.

Раніше "Апостроф" публікував гарні листівки та привітання для колег з Новим роком 2023.