RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Якомога менше тарілок: як правильно прикрасити новорічний стіл 2023 року

Щоб створити новорічну атмосферу, важливо не тільки підібрати прикраси для новорічної ялинки, але і прикрасити сам стіл, при цьому необов'язково готувати десятки страв, захаращуючи його тарілками та салатниками.

Головний принцип, як дізнався "Апостроф", стіл не має бути перевантажений посудом.

Якщо простір здається маленьким, потрібно подумати, що можна розмістити на сусідніх поверхнях та полицях, як варіант - ваза з мандаринами.

Читайте також: Кольори та декорації: як прикрасити будинок до Нового року, щоб залучити достаток

Швидше за все, для новорічної вечірки доведеться використати найбільший стіл, який є у будинку.

Сервірування новорічного столу тепер майже обов'язкове, але є спосіб покращити зовнішній вигляд столу, додавши багаторазові серветки, вибір яких дуже широкий: від однотонних до яскравих та різнокольорових.

Свічки – приємний елемент домашнього декору. Також вони можуть стати окрасою новорічного столу. Крім створення естетичної насолоди, аромат свічок занурює у святкову атмосферу. Зимові фаворити – запах імбирних пряників, кориці та печеного яблука.

Ялинкові гілочки, як справжні, так і штучні, можна розташувати навколо вази, свічки або основної страви, поміщеної у вінок.

Одні й самі святкові набори можуть набриднути. Тому можна поекспериментувати та урізноманітнити подачу страв. Наприклад, купити дерев'яну тарілку для подачі сиру та фруктів або блюдо зі скла: класичне, незвичайне та фігурне, прозоре та різнокольорове – вибір великий.

Неважливо, що у склянці у новорічну ніч. Навіть звичайнісінький напій у гарному келиху стає смачнішим.

Конфетті можна розкласти у мистецькому безладді між тарілками та стравами. Тут головне не перестаратися, адже гості навряд чи зрадіють, якщо їм доведеться діставати кольоровий папір зі своїх тарілок.

Нагадаємо, що раніше ми писали, що можна і не можна дарувати на Новий рік-2023.