RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

В Україні вводять екстрені відключення світла через атаки 31 грудня

Через масштабні обстріли російськими ракетами 31 грудня на території України, ДТЕК ввів екстрені відключення світла у трьох областях.

Про це повідомляє ДТЕК у Telegram.

Читайте також: Відключень не повинно бути: в ОП пообіцяли світло в новорічну ніч

Так, мер Києва Віталій Кличко повідомив у Telegram, що у місті один з вибухів пролунав між житловими будинками в Солом‘янському районі. За попередніми даними, у Солом’янському районі одна людина загинула, є також декілька постраждалих, яких госпіталізовано. Водночас є прильоти у Печерському районі та Голосіївському. Там зафіксовані руйнування.

Через це у Києві та Київській області задіяли екстрені відключення світла, до яких підключилися Одеська та Дніпропетровська області.

"Це превентивний крок, який дозволить уникнути значних пошкоджень енергетичної інфраструктури, якщо ворожі ракети досягнуть цілі", - йдеться у повідомленні.

Водночас, як поінформував заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко, Хмельницький атакований російськими ракетами. Там постраждали дві людини.

Раніше ми писали, що через регулярні обстріли критичної інфраструктури України російськими окупантами в країні запровадили планові та екстрені відключення світла – станом на 31 грудня більшість областей України буде зі світлом.