RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

На Україну звалилися опади: де очікувати до кінця дня - погодинний прогноз

В Україні триває аномально тепла погода для січня, але все ж зміни відбуваються: на зміну чистому небу прийшли опади у вигляді дощу й снігу.

Про прогноз погоди на 5 січня свідчать метеорологічні карти Ventusky.

Вранці в четвер опади очікуються на великій частині українських територій, зокрема в північних, західних, частині центральних і південних регіонах. До того ж у Чернігівській, Сумській, Полтавській і частині Дніпропетровської областей випаде сніг.

Читайте також: 12 градусів тепла зміняться на 12 градусів морозу: в Україні кардинально переінакшиться погода

Погода станом на 11:00 5 січня

В обідній час опади частково залишать західну частину країни і сконцентруються в центральних і північно-східних регіонах. Найсильніше задощить у Кіровоградській і Миколаївській областях. Водночас на крайній півночі й на крайньому північному сході випаде сніг.

Погода станом на 14:00 5 січня

Ближче до вечора опади перемістяться на схід країни, але також частково залишаться й на інших територіях. Сильний дощ очікується в центральних областях, тоді як сніг прогнозується лише в прикордонних районах півночі й сходу України.

Погода станом на 17:00 5 січня

Ввечері опади у вигляді дощу зосередяться на Лівобережжі й північному заході України. Сніг лише де-не-де йтиме на крайній півночі й крайньому сході.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українцям назвали дати різкого похолодання.