RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Чому телефон повільно заряджається: 5 найпоширеніших причин

Росіяни можуть завдати чергового масованого ракетного удару по Україні вже на Різдво. Вони прагнуть завдати максимальної шкоди енергосистемі нашої країни і залишити нас без світла - в цих умовах дуже важливо, щоб телефон не "гальмував" під час заряджання.

Про те, чому акумулятор телефону довго заряджається, розповідає Тechcabal.

Використання телефону під час заряджання

Якщо ви використовуєте телефон, коли він підключений до мережі, він може споживати надто багато енергії та заряджатися довше. Простий спосіб прискорити зарядку – залишити телефон у спокої, поки він заряджається.

Налаштування та додатки

Деякі програми та налаштування можуть значно збільшити використання заряду та заважати швидкій зарядці. Після відкриття протягом короткого періоду часу багато програм для Android автоматично завантажуються або працюють у фоновому режимі.

Серйозно знизити продуктивність телефону можуть і шахрайські програми. Крім того, заважати швидкій зарядці телефону може і включена точка доступу.

Несправності зарядного порту, кабелю або адаптера

Занадто старий кабель може знизити швидкість заряджання телефону. Це може статися й через зарядний порт. Можливо, туди потрапило дрібне сміття, яке заважає правильному підключенню кабелю та знижує швидкість зарядки. Потрібно спробувати прочистити його невеликою щіточкою. Також на ньому не повинно бути іржі та корозії. Проблема може бути й у адаптері.

Читайте також: Як прискорити зарядку телефону: 10 перевірених способів

Слабке живлення

Хоча можна заряджати телефон за допомогою USB-кабелів, підключених до ноутбуків, телевізорів або будь-яких інших пристроїв з сумісністю USB, ці пристрої не призначені для належної зарядки телефону. Найкраще заряджати телефон безпосередньо від розетки.

Невідповідні аксесуари для заряджання

Використання невідповідного зарядного пристрою може вплинути на швидкість заряджання телефону. Якщо "рідна" зарядка вийшла з ладу, переконайтеся, що ви замінили її відповідною.

Раніше "Апостроф" розповідав, що не можна робити при зарядці смартфона.