RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

13 травня

Всі новини

В Україні буде до 16 градусів морозу: прогноз на тиждень

В Україні наступного тижня очікуються погодні гойдалки - від лютих морозів до потепління з денною температурою близько +5 градусів.

Прогноз погоди на тиждень оприлюднив синоптик Ігор Кібальчич.

9 січня можливі опади у вигляді дощів та снігу у західних, північних, Черкаській та Одеській областях. Температура вночі на сході на півночі - до -17 градусів, а вдень - від -5 до -10 градусів. В інших регіонах України середня денна температура повітря становитиме від -6 до +3.

Читайте також: В Україні помітно потеплішає після "арктичних" морозів: синоптик дав новий прогноз

10 січня мокрий сніг та дощі прогнозуються у західній частині країни, а також в Одеській та Київській областях. Температура повітря на лівобережній частині вночі до -15, а вдень трохи "потеплішає" до -11 градусів. На правобережній частині країни вночі стовпчики термометрів покажуть до -4, а вдень - від -3 до +2.

11 січня вночі очікується сніг у північних та частково західних областях, але вдень опадів не буде. Температура повітря на Лівобережжі вночі до -16, а вдень - від -6 до -11 градусів. На Правобережжі стовпчики термометрів покажуть вночі до -8, а вдень - від -5 до нуля.

12 січня суттєвих опадів не очікується, лише в західних областях можливий дощ з мокрим снігом. Температура повітря вночі у північних, центральних та східних регіонах - від -8 до -13, а вдень - до -6. У західних та південних областях України температура вночі очікується до -2, а вдень повітря прогріється до +6.

13 січня очікується погода без опадів. Нічні морози Кібальчич прогнозує лише у північних, центральних та східних областях, де стовпчики термометрів опустяться до позначки у - 13 градусів. Середня денна температура у країні становитиме від -2 до +6 градусів.

На вихідних, 14-15 січня, пройдуть невеликі опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Також, як прогнозує синоптик, продовжиться поступове підвищення температури повітря вночі до -7, а вдень - від -4 до +1. У західних та південних областях впродовж доби очікується до +5 градусів.

Раніше ми публікували прогноз погоди в Україні на весь січень.