RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Погоду в Україні "лихоманитиме" до кінця січня: прогноз по містах

Цього року зима відрізняється нестабільністю - після майже весняної погоди на Новий рік температура повітря опускається до позначок нижче нуля, і така ситуація триватиме до кінця січня.

Якою буде погода у січні у великих містах України, розповідає "Апостроф" з посиланням на ресурс Gismeteo.

Київ

У столиці у другій половині січня очікується переважно хмарна, іноді з дощами та снігом, погода з температурою повітря вище нуля. Зокрема, 19, 21 та 22 числа термометри покажуть до +5. Проте вже до кінця місяця холоди повернуться і стовпчики термометром опустяться до -4...-2 градусів вдень.

Читайте також: В Україні помітно потеплішає після "арктичних" морозів: синоптик дав новий прогноз

Дніпро

У Дніпрі до 14 січня очікуються морози від -6 до -1 градуса. Потім буде перерва тиждень, коли стовпчики термометрів піднімуться до +8 градусів, однак після 23 січня температура повітря знову опускатиметься до мінусових позначок, в деякі дні піднімаючись до +3 градусів. При цьому переважно буде хмарно, а з 16 по 22 січня очікується сніг із дощем.

Львів

У Львові до 22 січня буде тепло - стовпчики термометрів показуватимуть до +7 градусів. Однак протягом цього періоду майже весь час йтиме дощі та мокрий сніг, але в деякі дні погода буде сонячною. Починаючи з 23 січня до кінця місяця термометри покажуть мінусові позначки.

Одеса

Традиційно на півдні, зокрема, в Одесі буде відносно тепло. До 15 січня температура повітря коливатиметься від +2 до +5 градусів, також очікуються дощі. Наступний тиждень, з 16 по 22 січня, порадує одеситів та жителів міста сонячною, майже весняною погодою - у цей період градусники покажуть до +11 градусів. Після цього температура повітря знову знизиться і до кінця місяця складе близько +4 градусів.

Харків

Температура повітря протягом місяця у Харкові коливатиметься від -9 до +4 градусів. Найтепліше буде в період з 16 по 22 число, тоді термометри покажуть близько трьох градусів тепла, при цьому погода буде сонячною, але можливий також сніг з дощем. Ближче до кінця місяця стовпчики термометрів знову опустяться до -3 градусів.

Рівне

У Рівному плюсова температура повітря протримається до 23 січня, проте майже щодня протягом цього періоду йтиме дощ зі снігом. Ближче до кінця місяця стовпчики термометрів почнуть опускатися до нульової та мінусової температури, максимально низька з яких складе -4 градуси.

Раніше ми писали, якою, за словами синоптика, буде температура повітря у січні.