RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Виглядають ангелами, але всередині – диктаторки: імена жінок, яких чоловікам варто побоюватися

Вибираючи ім'я для доньки, можна зупинитися на чомусь незвичайному, а можна – визначити долю дівчини.

"Апостроф" розповідає про імена, володарки яких є тиранками під виглядом ангелів.

Читайте також: Дарує силу: жіноче ім'я, яке береже власниць від негараздів

Ніка

М'яка тиранія цих дівчат проявиться у коханні та ніжності. Їхнім партнерам доводиться стикатися з нескінченним сюсюканням і тисканням і, що найнеприємніше, - нагадуваннями про їх дурість і нездарність.

Люда

Про цих жінок говорять так – самі собі на думці. Вони постійно виконують власні капризи руками другої половинки, вселяючи партнерові думку, що він сам хотів цього.

Ярослава

Жінки з цим гарним ім'ям ховатимуть намір отримати над чоловіком контроль під виглядом турботи та ніжності. При зближенні вони все частіше цікавитимуться його справами та планами, доки не дістане контролю над кожним міліметром його життя.

Віра

У цих жінок зазвичай завищені вимоги до інших людей, особливо своїх обранців. Вже на першій зустрічі вони розмірковуватимуть, чи вдасться "підігнати" чоловіка під свої ідеали. У цьому випадку він втратить свободу вибору у всьому, в тому числі, що вдягати та з ким пити пиво вечорами у пабі.

Оксана

Ці жінки у стосунках беруть він роль суворої вчительки чи взагалі мами. Вони прагнутимуть зробити обранця максимально "зручним" для себе, при цьому маскуючи всі свої маніпуляції користю для нього самого. Вони люблять повторювати чоловікові, що без них він би нічого не досяг і без неї він ніхто.

Нагадаємо, раніше ми також розповідали про чотирьох імені людей, які можуть прожити 100 і більше років.