RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Вітаємо зі Старим Новим роком 2023 року: найкращі побажання у прозі та відео

14 січня українці відзначатимуть Старий Новий рік, а вечір напередодні зветься Щедрим чи Маланчиним вечором. У цей час за традицією теж обов'язково варто вітати один одного.

"Апостроф" зібрав найкращі привітання зі Старим Новим роком 2023 у прозі та відео.

Читайте також: Щедрий вечір 2023: як з'явилося свято і як його заведено відзначати

***

Щиро вітаю зі Старим Новим роком. Бажаю запам’ятати з минулого року тільки добре, бажаю в новому році розпочати нове життя — набагато цікавіше та щасливіше, життя, в якому на тебе чекає багато веселих пригод, неймовірних успіхів та чудових подій. І нехай увесь рік з тобою буде твоя вдача та любов.

***

Вітаю зі Старим Новим роком. Нехай увесь рік щастить, нехай старі помилки залишаться в минулому, нехай на новий лад — веселий та добрий почнеться нова історія твого життя. Бажаю бути успішною людиною у новому році, бажаю кожен його день зустрічати у гарному настрої та з міцним здоров’ям.

***

Вітаю зі Старим Новим роком. Бажаю позбавитись від усього старого та непотрібного, бажаю з нової сторінки розпочати цей рік. І нехай він буде добрим та вдалим. Бажаю сяяти від щастя, наче ялинка від гірлянд, бажаю, щоб святковий настрій у тебе був кожен день.

***

Вітаю зі Старим Новим роком та хочу побажати залишити усе сумне в минулому, взяти з собою в новий рік велику вдачу та спрагу до перемоги. Нехай щастить весь рік, нехай тобі вдається все, нехай з тобою трапляються справжні дива та цікаві історії.

***

Щиро вітаю зі Старим Новим роком. Бажаю запам’ятати з минулого року тільки добре, бажаю в новому році розпочати нове життя - набагато цікавіше та щасливіше, життя, в якому на тебе чекає багато веселих пригод, неймовірних успіхів та чудових подій. І нехай увесь рік з тобою буде твоя вдача та любов.

***

Сьогодні чудове свято - старий Новий рік. Я бажаю тобі багато здоров’я, великого щастя! Нехай цей рік принесе лише приємні сюрпризи, бажаю з нової сторінки розпочати цей рік. Зі святом!

***
У старому новому році прийміть найтепліші побажання! Нехай оселя буде наповнена комфортом і добром. Нехай у родині панує взаєморозуміння, взаємоповага та підтримка. Нехай усі труднощі, розчарування, обурення та непорозуміння залишаться в році, який закінчився. Удачі, кохання, нових грандіозних планів та можливості для виконання всіх бажань!

***

Вітаю зі Старим Новим роком. Нехай добре завершиться твоя стара історія та щасливо почнеться нова сторінка у житті. Бажаю в ній багато яскравих моментів, як святкова ялинка, бажаю незгасної любові та надії, наче зірочки у небі.

***

Вітаю зі Старим Новим роком. Бажаю позбавитись від усього старого та непотрібного, бажаю з нової сторінки розпочати цей рік. І нехай він буде добрим та вдалим. Бажаю сяяти від щастя, наче ялинка від гірлянд, бажаю, щоб святковий настрій у тебе був кожен день.

Нагадаємо, раніше ми писали, як правильно відзначати Щедрий вечір.