RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

В Україні стовпчик термометра поповзе нагору: карта аномального потепління

Після справжніх зимових морозів до -18 градусів в Україну повертається аномально тепла погода, яка підвищить температуру повітря в деяких регіонах до +18 градусів.

Про це свідчить прогноз погоди від Meteoprog.

Погода 16 січня, понеділок

Читайте також: В Україну в січні прийде весна: синоптик назвав терміни рекордного потепління

У більшості областей України впродовж дня буде "плюсова" температура повітря, лише на сході та півночі країни стовпчик термометра опуститься до -3-2 градусів, тоді як на півдні повітря прогріється до +6 градусів.

Погода 17 січня, вівторок

Розпочинається хвиля потепління в Україні. Вночі ще де-не-де збережуться незначні морози близькі до нуля, однак у Луганській і Донецькій областях вночі повітря охолоне до -7-5 градусів. Тим часом у західних, центральних і південних регіонах стовпчик термометра вдень підніметься від +6 до +13 градусів. Водночас у багатьох областях пройдуть дощі з мокрим снігом.

Погода 18 січня, середа

Аномально тепла погода з дощами й мокрим снігом продовжується й набирає обертів. На більшій частині територій навіть уночі стовпчик термометра триматиметься на рівні +3+6 градусів, холодніше лише у Сумській, Харківській, Луганській і Донецькій областях, де вночі буде від -1 до +1 градуса. Утім, у денний час температура повітря коливатиметься від +3 до +13 градусів.

Погода 19 січня, четвер

Надзвичайно теплий, як для січня, день очікується у четвер, коли стовпчик термометра в південних регіонах сягатиме +18 градусів, у центральних областях +13 градусів, у північних +9 градусів, у західних +8 градусів, а в східних до +7 градусів тепла. Варто зауважити, що на заході країни разом зі значним потеплінням випадуть опади у вигляді дощу й мокрого снігу.

Раніше "Апостроф" повідомляв про прогноз погоди до кінця січня у різних містах України.