RU  UA

Ворог змінив тактику: як росіяни намагаються атакувати Бахмут

Росіяни використовують нову тактику штурму на Бахмутському напрямку: вони заходять вночі невеликими групами з тепловізорами та прощупують оборону ЗСУ.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів співзасновник Deep State Роман Погорілий

"На Бахмутському напрямку у ворога з'явилася нова тактика, вони групами заходять уночі на околиці міста з тепловізорами, іншими спеціальними засобами, намагаються прощупати оборону та прорвати її. Але наші захисники тримають оборону та не пропускають далі. Також в Кліщіївці ідуть важкі бої, ворог намагається прориватися безперервно невеликими групами. Яка там ситуація по зайняттю міста, поки сказати не можна, йдуть позиційні важкі бої. Вони прощупують оборону, якщо не вдалося пройти в одному секторі, вони пробують в іншому. Такі спроби йдуть постійно, тому що людей вони не жаліють, вони штурмують, вмирають, а за ними йдуть нові", – сказав він.

Та не лише штурмові загони відсилають росіяни, також активно працює артилерія ворога, при чому на деяких напрямках вони не жаліють снарядів.

"Артилерія у них також працює досить суттєво, на деяких напрямках вони взагалі не шкодують снарядів. Як працює російська артилерія: наші військові артилеристи б'ють точково та в ціль, а росіяни просто гатять по цілому району, знищують все підряд і результат їм не важливий", – додав Погорілий.

Як писав "Апостроф", в Авдіївці Покровського району Донецької області Збройні сили України влучно вдарили по групі російських штурмовиків.