RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Частина загиблих могла "випаруватися": влада озвучила нові дані про жертв удару в Дніпрі

За попередніми оцінками, внаслідок удару російських окупантів по Дніпру загиблих буде понад 50 людей. Зараз шанси знайти когось під завалами дорівнюють нулю, тому що нічна температура була холодною і після удару горіло ракетне паливо.

Про це розповів мер Дніпра Борис Філатов.

Читайте також: Україна - не Росія: фото символічної знахідки на руїнах багатоповерхівки у Дніпрі

"Зараз 25 людей вважаються зниклими безвісти, і, якщо чесно, ми повністю перетрушуємо сміття, щоб жоден фрагмент тіл не зник, але мені доповідали, що є така ймовірність, що деякі люди просто "випарувалися", - заявив Філатов.

Міський голова також зазначив, що сьогодні рятувальники планують обстежити покрівлю будинку, оскільки туди могло викинути тіла внаслідок удару ракети Російської Федерації.

"Ну давайте так. За попередніми оцінками, жертв буде 50+”, - заявив мер міста.

14 січня цілеспрямованим ракетним ударом окупанти зруйнували частину багатоповерхового будинку у Дніпрі. За даними Повітряних Сил ЗСУ, Росія вдарила по будівлі важкою ракетою Х-22, призначеною для знищення авіаносних груп у морі. Зараз уже відомо про 45 жертв.

Раніше ми повідомляли про те, що під час удару по Дніпру загинули подружжя переселенців, їхні діти вижили волею випадку.