RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Короткі та оригінальні привітання з Хрещенням Господнім

Свято Хрещення Господнього вважається одним з найбільш важливих для православних християн. Щороку віряни його відзначають 19 січня.

"Апостроф" зібрав гарні короткі та оригінальні привітання з Водохрещем для близьких та рідних.

Читайте також: Богоявлення та Хрещення Господнє: що не можна робити на свято

Короткі привітання з Водохрещем-2023

***

В Хрещення бажаю молитвам почутими бути, щоб допомогли небеса впоратися з усім, що заважає нашому щастю!

***

У день Хрещення Господнього від чистого серця шлю свій добрий привіт з побажаннями миру над головою і чистого неба, радості в домі та добробуту, віри в душі та тільки щасливих надій.

***

З Хрещенням! Нехай вода вимиє тіло від хвороб, голову – від поганих думок, а душу – від смутку. Здоров'я, Божої благодаті, радості та добра!

***

Вітаю з Хрещенням Господнім і від щирого серця бажаю, щоб Господь за добрі твої справи та думки винагородив тебе здоров'ям, силою, вірою, надією і любов'ю! Всіх благ і миру за вікном!

***

Нехай в небі завжди буде той, хто дивиться і береже, доглядає і від бід рятує. Нехай молитви почує той, до кого вони звернені. Зі святом!

Оригінальні привітання з Водохрещем

***

З Хрещенням! Бажаю окунем під воду і живчиком з неї, бажаю бадьорим по життю і, щоб все круто було в ній. Бажаю Бога не гнівити, в житті лише добро творити, свою сім'ю любити, друзів веселити та у своє щастя вірити.

***

З Хрещенням тебе! Пірни в ополонку рибкою, не бійся і виринай, ніби заново тебе на світ народили. Бажаю втопити всі свої страхи та недуги, бажаю устати тілом і духом, бажаю не вити білугою і радіти життю кожен день!

***

З Хрещенням! Бажаю не падати на мороз, але заморозити всі свої невдачі, бажаю нічого не боятися, але лякати своїх недругів, бажаю в житті не грішити, а тільки по дрібницях пустувати, бажаю Божого благословення і почуття невагомості від щастя.

***

З Хрещенням Господнім! Бажаю не ставити хрест на своїх мріях, бажаю бути слухняним і не гнівити Господа, бажаю жити, як на крутому курорті в найкращому санаторії, пірнаючи по хвилях любові та відпочиваючи в спа-салонах щастя.

***

Вітаю з Хрещенням і бажаю, щоб не цокотіли зубами та не мерзнути, а як дельфін прям в ополонку і назад. І нехай водиця наповнить силами могутніми та здоров'ячко міцним, нехай все погане відстане навік, а щастя та удача прилипне як п'явка.

Раніше "Апостроф" писав, що готують на Водохреща: топ-3 рецепти традиційних страв на святковий стіл.