RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Погода на Водохреща здивує українців: прогноз на 19 січня

У свято Водохреща, 19 січня, коли в Україні зазвичай панують морози, буде незвичайно тепло - місцями стовпчики термометрів покажуть до +18 градусів. Існує багато погодних прикмет на цей день.

Про погоду в Україні 19 січня розповів Укргідрометцентр.

Найтепліше буде на півдні - там повітря прогріється до +12…+17 градусів, а в Криму – до +18.

Найнижчі градуси прогнозуються на заході та сході України, де вночі буде від +4 до -1, а вдень 6-11 градусів зі знаком "плюс".

На решті території країни вночі стовпчики термометрів показуватимуть 2-7 градусів тепла, а вдень очікується майже весняна температура повітря - +6...+11 градусів.

Читайте також: У січні снігу можна не чекати? Детальний прогноз щодо опадів до кінця зими в Україні

У більшості регіонів України опадів не очікується, але на Житомирщині та на заході країни можливий невеликий дощ, а в Карпатах - сильні опади. Крім того, у східних та Сумській областях вночі прогнозується невеликий дощ із мокрим снігом.

У Києві 19 січня небо буде затягнуте хмарами, але без опадів. Вночі градусники покажуть +3...+5, удень 8-10 градусів тепла. По області вночі очікується +2...+7, удень 6-11 градусів зі знаком "плюс".

Вітер південний, у західних областях із переходом на північно-західний, 7-12 м/с.

Як розповідав "Апостроф", народний синоптик Володимир Деркач прогнозує ранню весну 2023 року і дає прогноз до кінця зими.