RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Прогноз погоди на вихідні 21-22 січня: цього року без хрещенських морозів

Ця зима в Україні - одна з найтепліших за всю історію метеорологічних спостережень. Посеред січня стовпчики термометрів у деяких регіонах піднімуться до +13 градусів.

Про прогноз погоди на вихідні, 21 і 22 січня, повідомили синоптики сайту Sinoptik.ua.

Погода в суботу 21 січня

Читайте також: У трьох регіонах України сьогодні різко зіпсується погода: де і на що чекати - карта

У суботу температура повітря на заході країни та в Харківській області становитиме близько 0 °С, на Донеччині та Луганщині — +2…+4 °С, на Житомирщині та Сумщині — +3…+5 °С. На півдні та в Криму повітря прогріється до +11…+13 °С, у решті регіонів України — до +5…+8 °С. Уночі в більшості регіонів термометри покажуть близько 0 °С, лише в Харківській, Чернівецькій та Івано-Франківській областях можливі невеликі морози до -4 °С.

Мешканцям усього західного регіону, а також Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей, виходячи з дому в суботу, варто захопити з собою парасольки — можливі дощі з мокрим снігом. У решті областей країни очікується мінлива хмарність без опадів.

Погода в неділю 22 січня

У неділю в усіх регіонах України буде трохи прохолодніше, ніж у суботу. На заході країни, а також у Луганській, Донецькій, Сумській, Рівненській та Харківській областях температура повітря становитиме близько 0 °С удень і до -2…-4 °С — уночі. На півдні повітря прогріється до +6…+7 °С (у Криму — до +11 °С), у решті регіонів — до +4…+5 °С.

На більшій частині території України буде хмарно, без опадів. Невеликі дощі зі снігом очікуються лише на Волині, Львівщині, Тернопільщині, Івано-Франківщині, а також у Чернівецькій та Хмельницькій областях.

Погода в понеділок 23 січня

Новий тиждень розпочнеться без опадів — по всій території України буде хмарно з проясненнями. Вдень у більшості областей температура повітря становитиме близько 0 °С. На Закарпатті, Одещині, Миколаївщині, Херсонщині та в Криму стовпчики термометрів піднімуться до +4…+6 °С. І лише на Донеччині погода на початку тижня трохи нагадуватиме про зиму — тут очікується до -3 °С.

Уночі в більшості регіонів країни термометри покажуть близько 0 °С, невеликі морози до -4 °С очікуються лише у північних та східних областях.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Україну поступово повертається зимова погода.