RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

На Київщині пройшли навчання зі знищення повітряного десанту та ДРГ ворога: відео

Сили оборони України провели у Київській області військові навчання, під час яких відпрацьовували стратегію знищення ворожого десанту та ДРГ, які проникли через держкордон.

Про це повідомляє пресслужба Командування Об’єднаних сил ЗСУ.

Зазначається, що у Київській області проведено комплекс тренувальних заходів, під час яких військовослужбовці відпрацьовували стратегію протидії та знищення ворожого десанту. Окрім цього, за інформацією Командування, Сили оборони вчилися знищувати диверсійно-розвідувальну групу противника в урбанізованій місцевості.

Читайте також: Є перший крок: Резніков анонсував навчання ЗСУ на Leopard 2

У повідомленні сказано, що було проведено спільне тренування сил і засобів, що виконують завдання у Чорнобильській зоні з охорони важливого державного об’єкта критичної інфраструктури. У тренувальних заходах брали участь підрозділи ЗСУ, Нацгвардії, Держприкордонслужби, СБУ та Нацполіції.

"Командири підрозділів виконували завдання з недопущення захоплення важливого державного об’єкта, застосувавши сили та засоби у відповідності до їх призначення. Дані тренування проведено у відповідності до планів бойової підготовки підрозділів і будуть продовжуватися й надалі задля підвищення оборонних спроможностей. Цей підхід взятий нами на озброєння від провідних країн-членів НАТО. Його ефективність полягає у тому, що кожен підрозділ, кожен військовослужбовець працює задля набуття спроможностей до виконання цілого спектру завдань", - цитує пресслужба Командувача Об’єднаними силами ЗСУ Сергія Наєва.

Раніше ми розповідали, що Рівненщина готується до ймовірного наступу та укріплює оборону АЕС.