RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

В Україні різко погіршиться погода, але ненадовго: коли і на що чекати

Зима постійно дивує українців погодними аномаліями: то тепло посеред січня до +18 градусів, то морози до -18. Однак це ще не все, адже наприкінці січня й на початку лютого нам доведеться пережити ще кілька вибриків погоди.

Про прогноз погоди в Україні повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін.

За його метеорологічним прогнозом, до України з 27 січня почне надходити низка активних циклонів з півдня й заходу, що спричинять різку зміну погоди з сухої і безвітряної на кардинально іншу.

Читайте також: В Україну йдуть похолодання та снігопади: прогноз синоптика на 23-29 січня

Зазначається: у період з 27 січня до 3 лютого на всій території України очікуються сильні снігопади разом із рвучким вітром, що утворюватиме умови для хуртовини. Також можуть спостерігатися замети й ожеледиця на дорогах, а ще налипання мокрого снігу.

Тим часом у південних регіонах України температура повітря не спрятиме випадінню опадів у вигляді снігу, а тому там пройде лише дощ з переходом у мокрий сніг.

всій країні пройдуть сильні снігопади, хуртовини, можливі замети на дорогах, ожеледь, налипання мокрого снігу, рвучкий вітер, на півдні дощі з переходом в мокрий сніг. Утім сніговий покрив на довго не затримається", - написав синоптик.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що синоптик розказав про погодні гойдалки в лютому.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: