RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Військовий експерт оцінив ризики нового наступу Росії у березні

У березні 2023 року Російська Федерація, швидше за все, не буде готова до наступальних дій в Україні.

Про це розповів в ефірі Апостроф TV військовий експерт Олег Жданов.

Читайте також: Крах Росії не за горами: в українській розвідці розповіли, коли закінчиться війна в Україні

Він розповів про те, що на сьогодні усі мобілізовані, які надходять до України, вирушають до військових частин РФ для поповнення втрат.

"Окремого формування якихось новітніх полків, дивізій, чи корпусів ми не бачимо. Росія не формує вглибині оборони ударного угрупування. І ще один розвідознаку, яку можна взяти до уваги, на сьогоднішній день є інформація, що Генштаб РФ віддав наказ в кожному полку формувати по одному-два батальйону резерву. Вони розумують, що танків та бронетранспортерів у них не буде, але особовий склад потрібно накопичувати, щоб він поповнював втрати. От є три основних батальйону в мотострілецькому полку і два резервних, які просто будуть поповнювати втрати цього полку. Таким чином вони намагаються заповнити окуповану територію особовим складом", - пояснив ситуацію експерт.

Як писав "Апостроф", незважаючи на величезну кількість втрат, російське командування не перестає ставити різні завдання перед своїми військовими. Тому окупанти можуть розпочати наступ з будь-якого напряму.