RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Українці несуть квіти, лампадки та дитячі іграшки до посольства Туреччини у Києві: фото

Серія потужних підземних поштовхів у Туреччині та Сирії 6 лютого забрала життя щонайменше 5 тисяч людей. Незважаючи на власну трагедію через повномасштабну війну, українці сповнені співчуття до жертв стихії - люди несуть до посольства Туреччини квіти та іграшки.

Фото посольства Туреччини у Києві 7 лютого зробив кореспондент "Апострофа" Роман Пєтушков.

На знак солідарності з постраждалим у страшному землетрусі народом Туреччини українці несуть квіти, дитячі іграшки та лампадки до посольства країни у Києві. Прапор на посольстві приспущений на знак скорботи за загиблими.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Читайте також: Через землетрус у Туреччині земля за добу "пройшла шлях" у 50 років: фото і карта

Нагадаємо, за даними керівника Директорату із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій (AFAD) Юнуса Сезара, у Туреччині станом на першу половину дня 7 лютого загинуло 3549 осіб, ще 22 168 людей поранено, а з-під завалів вдалося врятувати 7840 осіб.

Як повідомляв "Апостроф", посольство України в Туреччині розшукало шістьох українців, які не виходили на зв'язок після землетрусу. Їхній стан задовільний, загрози життю немає, але деякі з них залишилися без житла. Водночас, загальна кількість звернень про українців, зв'язок з якими відсутня, збільшилася до 27.

Також ми публікували страшні фото та відео, як у Туреччині розбирають завали після землетрусів.