RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Їх не турбує зовнішній вигляд: три імені, які носять чоловіки-нечупари

Деякі чоловіки до сорока років можуть стати непристойно багатими, але бувають і представники сильної статі, які до гігієни ставляться з підозрою, про водні процедури ніколи не чули, і не знайомі з жодним перукарем.

"Апостроф" дізнався, які імена найчастіше носять неохайні чоловіки.

Всеволод

Всеволод носить тільки той одяг, який йому подобається. Він віддає перевагу спортивному стилю з претензією до комфорту. У кросівках та світшоті він може ходити цілий рік, не звертаючи уваги на думку оточуючих. Він вибирає таку зачіску, яка не потребує особливого догляду.

Читайте також: Розпускають руки і хамлять: три імені чоловіків, від яких краще триматися подалі

Рустам

Рустама зовсім не турбує його зовнішній вигляд. Він носить простий зручний одяг, не замислюючись, чи поєднуються кольори та малюнки. Він може надіти перше, що випало йому з шафи до рук. До зачіски відноситься як до неминучого зла, з яким бореться за допомогою гребінця і води, щоб прилизати пишну шевелюру.

Семен

Про новий одяг Семен може згадати лише тоді, коли улюблена футболка розповзлася по швах. На походи до перукарні він не готовий витрачатися, вважаючи це надмірністю. Миється він також досить рідко.

Нагадаємо, раніше ми писали, хто з чоловіків не вміє вчасно приходити на місце зустрічі через власну безвідповідальність.