RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Зможуть розбагатіти після 40 років: топ – 5 чоловічих імен

Від носіїв деяких чоловічих імен буквально віє енергетикою грошей і вони до сорока років стають непристойно багатими.

Згідно зі спостереженнями екстрасенсів, як пише "Апостроф", чоловіки, яким батьки подарували імена-магніти для грошей, як правило, стають успішними бізнесменами та незабаром мільйонерами.

Михайло

Гроші люблять позитивних та легких людей. За вдалого збігу життєвих обставин у життєрадісного Михайла до 40 років обов'язково будуть мільйони в кишенях.

Читайте також: Ніколи не проґавлять особистої вигоди: імена жінок, здатних бути багатими

Георгій

Гроші люблять Георгієв, а вони тонко відчувають будь-яку виграшну грошову стратегію, не бояться ризикувати, можуть вкласти всю зарплату в криптовалюту і тому у зрілому віці живуть у достатку. Гроші дістаються носіям цього досить легко та просто.

Тимур

Ім'я Тимур, заряджене грошовою енергетикою, вони будують успішну кар'єру з гідним заробітком. Ближче до середнього віку, після 40 років, Тимур зазвичай виривається у лідери і починає гребти гроші лопатою.

Богдан

У чоловіків з ім'ям Богдан рідко трапляються періоди нестабільності, вони завжди знають чого хочуть. Тому до сорока років вони заробляють по мільйону на місяць та прикурюють сигари від доларових купюр.

Костянтин

Костянтин розбагатіє вже у дорослому віці, навчившись правильно поводитися із заробленим. Як тільки Костя визначиться зі способом чесного заробітку, багатство одразу ж попливе йому прямо в руки.

Нагадаємо, також ми писали про імена, володарі яких приваблюють багатство.