RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Укрпошта випускає нову марку: на честь кого вона та який має вигляд

Укрпошта створила нові поштові марки з назвою "Воїни світла. Воїни добра", присвячені українцям, що працюють над відновленням пошкоджених російськими ракетами й снарядами об'єктів, аби кожен мав можливість бути зі світлом, теплом і зв'язком.

Про це повідомили на Facebook-сторінці "Укрпошти".

Поштовий випуск марок "Воїни світла. Воїни добра", створений на честь українських дорожників, енергетиків, зв'язківців, водопостачальників і газовиків, оскільки саме ці люди забезпечують усіх нормальним функціонуванням електрики, газу, зв'язку та іншого.

Читайте також: Без документів, але з умовами: "Укрпошта" змінила правила отримання посилок

"Поштовий випуск "Воїни світла. Воїни добра" — наша подяка та щиросердна присвята цим людям. Тож кожну марку названо на честь цих професій — "Дорожники", "Зв’язківці", "Енергетики", "Водопостачальники" та "Газовики", - написали в Укрпошті.

Поштова марка вийде в обіг 15 лютого з тиражем у 300 000 примірників і номіналом М, що відповідає тарифу на пересилання непріоритетного простого листа масою до 250 г у межах України.

На одній з марок, автором випуску яких є Олександр Нікітюк, зображено напис, що актуальний як ніколи: "Життя переможе смерть, а світ - темряву".

Раніше "Апостроф" повідомляв, що патріотичні поштові марки з конвертом продавали за 40 тисяч гривень на аукціоні.