RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Що Росія встигла застосувати у війні проти України: коментар експерта

Росія, яка 9 лютого фактично почала наступ у Луганській області, вже застосувала проти України абсолютно все, що могла застосувати й на даний момент вже немає жодного класу техніки та жодного способу тактики, який не був би використаний проти нас.

Про це "Апострофу" розповів військовий аналітик Петро Черник.

Росіяни "висипали" проти України 6,5 тисячі стратегічних неядерних ракет, що є безпрецедентним явищем з часів Другої світової, а так звана гіперзвукова зброя - ракети "Кинджал" - була взагалі застосована вперше в історії.

Читайте також: Окупанти вдарили по Вінницькій області "Кинджалами": що це за ракета

"Усі можливі танкові "бронекулаки" - від новітнього Т-90 до старого Т-62, вся можлива артилерія - застосована, всі можливі типи ракетних ударів, навіть переведені на ураження наземних цілей зенітні комплекси С300 - використані. Тобто людський потенціал став для росіян сіллю цієї війни", - зазначає експерт.

У той самий час людського ресурсу з автоматами Калашнікова чи з гвинтівками Мосіна у них достатньо.

"І якщо для нас люди - це найбільша цінність, про яку ми завжди думаємо, то у них - про людей ніхто не думає взагалі. Тому що пропаганда в Росії на колосальному рівні. І росіяни вмиратимуть за Путіна", - переконаний Петро Черник.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа" "За завітами Жукова: як виглядатиме великий наступ Путіна"