RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

13 травня

Всі новини

Все, як перед ранньою весною: прогноз погоди на 12 лютого

У неділю 12 лютого в Україні очікується погіршення погодних умов.

Прогноз погоди оприлюднила синоптик Наталка Діденко.

За її словами, 12 лютого в Україні очікуються опади у вигляді дощів та снігу. Погіршення погодних умов пояснюється атмосферними фронтами, які завітали до країни.

Читайте також: Що чекати від погоди до кінця вихідних: свіжий прогноз синоптика

Мокрий сніг та дощі першими з’являтимуться у західних та північних областях України, після чого опади перейдуть на центр, Харківщину та Одещину.

"Вдень у неділю опади припиняться у більшості областей України, затримавшись лише на Запоріжжі, Луганщині, Донеччині, південних районах Харківщини та в Криму. Вітер в Україні буде північним, північно-західним, помірним, часто рвучким, а часом можливі штормові пориви до 15-20 метрів за секунду. Температура повітря у більшості областей вночі від 0 до -5 градусів, вдень - відлига", - продовжила Діденко у своєму Facebook.

У Києві вночі очікується сніг, а вдень опади малоймовірні. У нічний час температура повітря у столиці від 0 до -2 градусів, а вдень потеплішає до +2. Подібна погода в Україні, за словами Діденко, зберігатиметься до Стрітення (15 лютого).

"Потім вночі трохи підмерзатиме, вдень буде відносно тепло. Періодичні опади, рвучкий вітер. Все, як напередодні ранньої весни", - резюмувала синоптик у своєму прогнозі погоди на 12 лютого.

Раніше ми розповідали, коли у лютому очікується суттєве потепління.