RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Ворожіння до Дня святого Валентина: дев'ять простих способів дізнатися свою долю

14 лютого, у День усіх закоханих, серед молоді заведено проводити ворожіння на долю та заміжжя.

"Апостроф" зібрав найбільш популярні способи ворожіння у цей день.

Читайте також: Топ-5 небанальних подарунків коханій на День святого Валентина, які її порадують

Ворожіння на папері

Для цього необхідно взяти аркуш паперу у клітинку та намалювати серце, думаючи про коханого. Після цього потрібно порахувати, скільки цілих клітинок опинилося усередині серця. Якщо парне число - любов сильна і міцна. Якщо непарне і ділиться на три - любові немає з боку коханого. Якщо непарне і ділиться на п'ять - має іншу. Якщо непарне і не ділиться ані на три, ані на п'ять - ви йому просто симпатичні.

Ворожіння по фото

Потрібно взяти фото коханої людини і свою каблучку. Необхідно просунути в нього нитку, а фото поставити перед собою. При цьому потрібно думати про коханого, тримаючи каблучку перед фото. Якщо воно обертається по колу - до одруження. Якщо гойдається, як маятник, з боку в бік, то долю пов'яжете з іншим. Якщо не рухається - не чекайте на швидке весілля.

Ворожіння на сірниках

Треба взяти два сірники, запалити їх і тримати в руках один навпроти одного. При цьому потрібно думати про кохану людину. Якщо сірники пригорнуться один до одного - відносинам ніщо не загрожує. Якщо у різні сторони - міцної любові немає.

Ворожіння на шампанському

Для цього потрібен келих та налити шампанське. Спостерігати треба за бульбашками. Якщо їх багато - чоловік дуже любить. Якщо бульбашки йдуть з дна ниточкою - їх потрібно підрахувати і зрозуміти, скільки довкола нього крутиться дівчат. Якщо шампанське перелилося через край - чоловіка переповнюють почуття і це може закінчитися погано. Якщо ж любите пристрасті та ревнощі - вперед.

Ворожіння на сон

Вранці 14 лютого вийдіть з дому і зверніть увагу, хто зустрінеться перший на шляху. Якщо чоловік - чекайте невдовзі на романтичне знайомство. Якщо дівчина - серйозних відносин не буде найближчим часом.

Ворожіння на печиві

У День всіх Закоханих спечіть печиво та покладіть у кожне записки (там можуть бути прості побажання любові і щастя, загадки та жарти, можна в кожній записці вказати імена знайомих хлопців). Запросіть подруг і пригостіть - кому, яке трапиться - такий і прогноз.

Ворожіння на людях

У День святого Валентина вранці вигляньте у вікно. Якщо проходитиме кілька людей, то чекають швидкоплинні романи, безліч знайомств. Якщо один хлопець - чекають серйозні стосунки. Якщо дівчина - проводитимете час із подругами.

Ворожіння на яблуці

Треба загадати ім'я чоловіків, взяти велике яблуко. Далі, тримаючи за хвостик, розкрутити, промовляючи задумані імена. На якому імені яблуко відірветься, так і зватимуть судженого.

Ворожіння на воді

Потрібно написати кілька записок із чоловічими іменами. Скрутити їх у трубочки та покласти у ємність з водою. Далі почніть гойдати і подивіться, яка записка першою приб'ється до краю. Яке ім'я буде в записці - таке буде у майбутнього чоловіка.

Раніше "Апостроф" писав, які квіти не варто дарувати на День святого Валентина.