Лайм

Топ-5 небанальних подарунків коханій на День святого Валентина, які її порадують

Здивуйте свою обраницю приємним сюрпризом

Найближається найромантичніший день року - День святого Валентина. І напередодні 14 лютого усі закохані пари знову і знову ламають голову над тим, що ж подарувати своїй другій половинці. Тож якщо ви ще не маєте варіантів та шукаєте потрібну ідею, у нас є кілька в запасі. Далі theLime розповість, яким подарунком можна порадувати кохану, щоб точно не прогадати.

Плед з рукавами для двох

Чудова річ, яка зігріє вас холодними зимовими вечорами. Такий подарунок точно не буде зайвим в домі, адже додасть затишку та тепла. Тож якщо хочете не помилитися – візьміть цей варіант собі за замітку.

Фото: pinterest

Фотокамера моментального друку

Корисний сучасний девайс, який дозволить фотографувати та одразу ж роздрукувати ваші спільні романтичні фото. До того ж, з його допомогою разом можете створити місце в домі, де будуть висіти ваші знімки, які кожного разу викликатимуть приємні спогади у вас обох.

Фото: pinterest

Читайте також: Як відзначають День закоханих: історія та традиції у різних країнах.

Ароматна свічка з дерев’яним гнітом

Такий виріб має справді унікальний заспокійливий та розслабляючий ефект, адже під час горіння свічка з дерев’яним гнітом делікатно потріскує, створюючи атмосферу вогнища в каміні.

Як нею правильно користуватися? Поставте свічку на термостійку поверхню та запаліть. Вона може горіти максимум 4 години, у жодному разі не слід допускати її повного згоряння.

Фото: pinterest

Романтична фотосесія

Цей варіант подібний до другого варіанту, про який ми розповідали у нашій добірці. Однак деякі відмінності все ж: замість дого, аби самостійно робити фото та обирати найкращий з усіх кадр, ви на 1-2 години можете поринути в атмосферу професійної зйомки та відчути себе в ролі моделей – такі приємні емоції точно залишаться з вами на все життя.

Фото: pinterest

Читайте на тему: Астрологи розповіли, кому зі знаків Зодіаку не варто чекати романтики на День Святого Валентина.

Абонемент на SPA-день або аромамасаж

Подарунок, який дозволить вашій обраниці відчути себе справді неповторною та красивою. Приємні процедури краси – це те, чого час від часу потребує кожна жінка, аби перевести подих за зарядити себе на нові звершення. Можете обрати щось на власний розсуд та зробити сюрприз, а якщо не зовсім впевнені – краще запитайте у коханої, яку б саме процедуру вона б хотіла спробувати.

Фото: pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня