RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Ми втомилися від війни": у Полтаві підлітки влипли у скандал через відпочинок під російську попсу

Молодь Полтави, міського голову якої затримали за підозрою в допомозі ворогові, "відривається" під Інстасамку, Басту, Моргенштерна та іншу "запоребрикову ригачку".

Про це розповів журналіст Костянтин Андріюк, виклавши відповідне відео як приклад інформаційної війни проти України та важливість виховання наступних поколінь.



І хоча у соцмережах поведінку полтавських юнаків та дівчат вже засудили, але ті зізналися, що вони вже "втомилися від війни", а усім українським "патріотам" порадили слухати "ваньку-встаньку".

Читайте також: Просто жерсть: легенда українського футболу показав, що йому пишуть із Росії

Тим часом ресторан-клуб Muza-bar, де відбувалося дійство, перепросив, що на зазначеному заході була допущена ситуація з російською музикою.

У закладі наголосили, що вони лише надавали в оренду приміщення організаторам івенту, не влаштовуючи дискотеку, не продаючи на неї квитки та не вирішували, які треки лунатимуть.

Оскільки організатор порушив домовленості, керівництво закладу прибуло на місце проведення заходу і припинило його достроково.

Як виявилося, організатором вечірки у Полтаві виступила франшиза Teens Party. Це бренд, який виник у Франції, займається організацією концертів у нічних клубах для підлітків від 13 до 17 років. У той же час, на заходах для молоді заборонений алкоголь, тютюнопаління та вульгарна поведінка.

Наступний "шабаш" має відбутися 17 лютого в Харкові.

Нагадаємо, Служба безпеки України зібрала докази того, що росіяни свідомо вчинили воєнний злочин проти мирних українців у Кременчуці Полтавської області, коли запустили дві ракети в ТРЦ "Амстор".