RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

24 травня

Всі новини

Зарядки вистачить на тиждень: як виглядає і скільки коштує новий смартфон Doogee із супербатареєю

Серед асортименту компанії DOOGEE з'явився новий смартфон, який підійде на всі випадки життя - V Max. Гаджет має неймовірно міцний корпус, акумулятор величезної ємності, продуктивний процесор, великий обсяг пам’яті та інші важливі функції.

Про це повідомляє Тehnofan.

Читайте також: Як зробити пауербанк та підключити до Wi-Fi роутера, щоб інтернет працював без світла

Примітно, що на честь старту його продажу - пропонують ще й привабливу знижку.

Смартфон оснастили посиленим корпусом, захищеним за стандартами IP68, IP69K та MIL-STD-810H. Тобто він здатен витримати занурення у воду, пил, падіння, вібрацію, перепади температури.

DOOGEE V Max має акумулятор ємністю аж 22 тис. мАг. Це означає, що його заряду вистачить на повноцінну роботу упродовж цілого тижня. Ще він має функцію зворотного заряджання, тому може підзаряджати й інші пристрої. Заявлена швидка зарядка потужністю 33 Вт.

Гаджет оснащений 6,58-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю Full HD+ (2408х1080), частотою оновлення 120 Гц, має 6-нанометровий процесор MediaTek Dimensity 1080, 12 ГБ вбудовану оперативну пам’ять з можливістю віртуального розширення до 20 ГБ. Є накопичувач на 256 ГБ, ще можна встановити карту microSD до 2 ТБ. Працює гаджет на операційній системі Android 12.

Коштує DOOGEE V Max 35 тис. гривень.

Раніше "Апостроф" повідомляв про простий спосіб, як підключити роутер до павербанку.