RU  UA

Трофеїти нічого: боєць ЗСУ про кількість зброї та снарядів у Вугледарі

Снарядний голод актуальний для російських окупантів у всьому напрямку, але для таких операцій, як у Вугледарі чи Бахмуті, вони знаходять снаряди.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів прес-офіцер 68-ї окремої єгерської бригади ЗСУ Євген Назаренко.

Він розповів, що окупанти кидають свою техніку, але вона вже вийшла з ладу, бо українські військові її спалили.

"Вони тікають пішим строєм зі своїх позицій. Трофейної техніки я ще не бачив, але насправді нічого трофеїти, все знищено", - розповів Назаренко.

Також він повідомив про ситуацію зі снарядним голодом на Вугледарському напрямі.

"Снарядний голод у принципі актуальний для російської армії по всьому напрямку. Так, вони стріляють набагато менше. Але для таких операцій, як у Вугледарі або Бахмуті, вони знаходять снаряди. Однак їх набагато менше, ніж було, наприклад, навесні чи влітку. є 60 тисяч снарядів, як було влітку, вони не можуть випускати, звичайно, вони знаходять техніку та снаряди для таких тактичних операцій, як під час Вугледару, але слід розуміти, що й у нас уже вистачає техніки та снарядів. нас паритет – ми відповідаємо на весь вогонь, який вони застосовують проти нас", - розповів прес-офіцер 68-ї окремої єгерської бригади.

Раніше ми писали, що у мережі з'явилося відео знищення російських окупантів у районі Бахмута Донецької області. Ліквідацією загарбників займалася 128-а окрема гірничо-штурмова бригада.

Більше читайте у матеріалі: Росіяни зазнали дуже важкої поразки, у них агонія - офіцер 68 бригади ЗСУ