RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Українців попередили про неприємну погоду: актуальний прогноз синоптика

Найближчими вихідними в Україні очікується погіршення погодних умов через вплив атмосферних фронтів активного циклону атлантичного походження.

Прогноз погоди на 18-19 лютого оприлюднив синоптик Ігор Кібальчич.

Погода в Україні 18 лютого

У західних областях вночі пройдуть дощі з мокрим снігом. У Карпатах протягом доби складні погодні умови - сильний та мокрий сніг з поривами вітру до 25 метрів на секунду. Температура вночі становитиме до -6, а вдень - до +6 градусів. В ішних регіонах України також очікується дощі та мокрий сніг. У північній частині можливі нічні морози до -9, а у Луганській та Харківській областях - до -17.

В інших регіонах вночі температура повітря у середньому становитиме від -10 до -1, а вдень "потеплішає" до -2...+11 в залежності від території.

Читайте також: Очікується складна погода: синоптик озвучила прогноз на суботу та неділю

Погода в Україні 19 лютого

Погіршення погодних умов також прогнозується на неділю. В усіх регіонах синоптик обіцяє помірні дощі з мокрим снігом, але без нічних морозів як днем раніше. У західній частині температура вночі становитиме від 0 до +5, а вдень потеплішає до +3...+10.

У північних областях України вночі синоптик прогнозує від -2 до +3, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до +5 градусів. Справжнє потепління очікується на півдні України, де повітря вдень прогріється до +11...+13 градусів.

У центральних та східних областях температура вночі становитиме від -4 до +1, а вдень - від +1 до +7 градусів.

Раніше ми публікували прогноз погоди в Україні на найближчу весну.