RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

У Вугледарі росіянам влаштували "тарганові" перегони: відео ударів ЗСУ

Збройні Сили України продовжують потужно тримати оборону в Донецькій області, де російське окупаційно-терористичне військо зосередило основні зусилля на наступі, однак саме там воно й несе рекордні втрати.

Про розгром російських окупантів у Вугледарі повідомили в телеграм-каналі "Supernova+ | Война с Россией | Кадры с фронта | Новости Украины".

У ході штурмових дій поблизу дачного районі за містом Вугледар російські окупанти з 155 бригади морської піхоти ЗС країни-терористки РФ масово "попадали" з ніг завдяки відмінній і високоточній роботі українських військових.

Читайте також: Росіянам ніким більше штурмувати: боєць ЗСУ розповів про наслідки боїв під Вугледаром

Російські окупанти намагалися забігти в руїни будинку з надією, що "очі" ЗСУ - безпілотники - не помітять пересування ворожої групи, однак росіян помітили одразу. Дехто з них кинувся тікати, проте і цих "бігунів" наздогнали удари українських захисників.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що під Вугледаром ЗСУ розбили ворожу колону. Сили оборони опублікували фотографії відмінної роботи 21 окремого батальйону "Сармат" спільно з 55 артилерійською та 72 механізованою бригадами.