RU  UA

Росіянам ніким більше штурмувати: боєць ЗСУ розповів про наслідки боїв під Вугледаром

У боях за Вугледар Донецької області російські окупанти зазнали дуже великих втрат, тому українські позиції ніхто не штурмує.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів пресофіцер 68 окремої єгерської бригади ЗСУ Євген Назаренко.

Читайте також: Повторюють квітень 2022 року: експерт про наступ Росії на Донбасі

За його словами, зараз на цьому напрямку жодних складних новин немає, тому що російську морську піхоту, 155 бригаду, розбили.

"Вони намагалися штурмувати наші позиції. Але зараз все добре. Вони намагалися взяти позиції 72 бригади, на нашу бригаду йшли, але здобули. Нині добре, у вимірі нашого фронту все тихо. Жодних штурмових дій немає, росіяни зазнали дуже тяжкої поразки. У принципі 155 бригада морської піхоти Росії перестала існувати сама по собі", - зауважив військовий.

Він уточнив, що втрат росіяни зазнали як в живій силі, так і в техніці, тому все, що вони зараз можуть, – це обстрілювати мирні міста довкола Вугледара.

"Так, це вони роблять. 15 лютого вони обстріляли Покровськ, Курахове, стріляють по Вугледару. Але це просто агонія. Наразі війська Російської Федерації у нашому напрямку зализують рани і навіть не забирають свої трупи. Немає жодних штурмових дій",- додав Євген Назаренко.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": Росіяни зазнали дуже важкої поразки, у них агонія - офіцер 68 бригади ЗСУ