RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Магніт для неадекватів: п'ять імен жінок, яким не щастить із обранцями

Астрологи, які розповіли імена жінок, які не можуть бути багатими, назвали п'ять жіночих імен, які "притягують" до себе "не тих" чоловіків.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Під вінець ніхто не кличе: жінки з якими іменами завжди обпалюються в коханні

Ельвіра

Це дуже добрі жінки, які часом навіть не помічають, що чоловік використовує її чи постійно дурить. Протилежна стать відразу помічає їхню наївність і довірливість, що використовують у своїх цілях. Часто партнери цих жінок за спиною в Елі заводять коханок, поки їхня партнерка продовжує чекати вдома зі смачною вечерею та теплими обіймами.

Вероніка

Їх не можна назвати улюбленицями долі, їм також нечасто щастить у особистому житті. Вероніки іноді надто наївні, через що чоловіки легко обводять їх навколо пальця. А всьому виною постійні мрії Веронік про принца на білому мерседесі. Скромність їхнього характеру змушує Нік до останнього бути з чоловіком, навіть якщо він виявляється аб'юзером та соціопатом.

Ліза

Бойові Єлизавети протягом тривалого часу бувають самотніми. Вони відштовхують потенційно добрих для себе чоловіків сильним характером і грають у неприступних принцес. Зате вони просто обожнюють бути рятівницями, тому знаходять чоловіків із горою проблем та різних бід.

Василіса

Ці жінки вкрай ласі на гарних чоловіків, але, як відомо, — з лиця води не пити. Для них дуже важливо, щоб партнер виглядав на висоті - обличчя, тіло, одяг... Але чоловіки, які притягують до себе жінок з цим ім'ям, часто гуляють наліво. Вони чудово знають про свою привабливість, тому й змінюють дівчат як рукавички.

Дар'я

Даші - ті ще кокетки, які не люблять тривалі стосунки з одним чоловіком. Їм потрібна пристрасть та відчуття новизни. Енергетика цього імені випромінює сильну сексуальну енергію. Проблема лише в тому, що їх приваблюють в основному "погані хлопці", через що вони можуть надовго застрягти в аб'юзивних відносинах.

Нагадаємо, астрологи розповіли, у яких знаках Зодіаку живуть фатальні фатальні жінки.